Agriturismi.it
Antico Borgo Poggiarello
Antico Borgo Poggiarello

Vakantie in Toscane, land in het hart van Italië

In een vakantie in Toscane die naam waardig, locatie waar te verblijven en gerechten met huisgemaakte gerechten zijn het uitgangspunt voor een must om optimaal te genieten van de wonderen die dit land in het hart van Italië en biedt bezoekers die het te kiezen als bestemming voor hun vakantie.

Om onvergetelijke momenten door te brengen met familie en met kinderen is het best om een appartement in een boerderij of een vakantiehuis, een goed compromis tussen comfort, ruimte en vrijheid te huren. Vooral als je op het platteland of in een middeleeuws dorp in Toscane, deze appartementen kunt u uw dagen te organiseren volgens de behoeften van allen en leven van de eenvoudige en oprechte leven van het grondgebied.
Als u op zoek bent naar elegantie en verfijning zonder in te boeten privacy en ontspanning in de natuur, de ideale oplossing is om een ​​villa te huren met zwembad, heel gebruikelijk in Marche, Umbrië en Toscane. Geschikt voor gezinnen maar ook voor groepen vrienden en koppels op een romantisch uitje op zoek naar een ruimte uit van de dagelijkse stress, een aantal van deze villa's hebben ook een ruimte gewijd aan welzijn: een soort mini-spa, naast alle de meest moderne gemakken.

Uiteraard Toscane biedt een breed scala van hotels van alle soorten, ook: hotel met zwembad of restaurant voor een "traditionele" vakantie waar u verwend met luchthartigheid zal zijn.

 

Farmhouses: Antico Borgo Poggiarello, Monteriggioni
trivago Hotel prijsvergelijker

Antico Borgo Poggiarello
Strada di San Monti, 12 - Monteriggioni (Siena) Toscana ITALY
Tel. +39 0577 301003
Fax +39 0577 1959106
Email info@poggiarello.com - Web www.poggiarello.com
P.IVA 01012250526 - Privacy Policy - Cookie Policy

Cybermarket Web Agency