Agriturismi.it
Antico Borgo Poggiarello
Antico Borgo Poggiarello

Voorzieningen voor minder validen

De aandacht voor elke behoefte van onze gasten is een prioriteit. Het interieur en de buitenkant van de Borgo en alle gemeenschappelijke ruimten zijn obstakelvrij (rolstoel toegankelijk) en er zijn twee appartementen volledig uitgerust voor mensen met een handicap en / of mensen die moeilijk ter been zijn.
Gezinnen en kinderen.
Ouders en kinderen zullen met plezier genieten van een vakantie in het hart van Toscane, uit de buurt van stadsverkeer en het lawaai, omgeven door natuur en kunnen gratis hun favoriete activiteiten uitoefenen. Dus terwijl de volwassenen genieten van de rust die heerst in de Chianti-heuvels, kunnen de kinderen vrij spelen in onze Borgo.

Glijbaan, schommels en games van de modern en aantrekkelijk design zijn gericht op het waarborgen van de juiste educatieve stimulatie. Alle speeltoestellen zijn gemaakt van hout, staal en geallieerde materialen uit de natuur.
De speeltuin van de Antico Borgo Poggiarello zal uren speelplezier geven voor uw kinderen terijl u ontspannen geniet van de omgeving (met een glas wijn en een goed boek). U geniet hier van een rustige vakantie met het hele gezin.


Farmhouses: Antico Borgo Poggiarello, Monteriggioni
trivago Hotel prijsvergelijker

Antico Borgo Poggiarello
Strada di San Monti, 12 - Monteriggioni (Siena) Toscana ITALY
Tel. +39 0577 301003
Fax +39 0577 1959106
Email info@poggiarello.com - Web www.poggiarello.com
P.IVA 01012250526 - Privacy Policy - Cookie Policy

Cybermarket Web Agency