Agriturismi.it
Antico Borgo Poggiarello
Antico Borgo Poggiarello

San Gimignano, Monteriggioni en Volterra

Route van de grote natuurlijke en landschappelijke schoonheid voor de geomorfologische en milieuvergunningen om inzicht te krijgen. Naar het dorp en in de buurt homonym St. Stephen 'bron verder naar links voor een korte en schilderachtige weg, dan draait naar links en opbrengsten door een lange afdaling na het passeren van een boerderij in een laboratorium toetreedt Alabastrine provinciale stadion voor Montecatini Val di Cecina landschap dat wordt geopend op de rechts kun je zien de vreselijke afgrond van de rotsen, dat opent op de grote bekken van de Val d'Era klei.

Pass het kleine dorpje Citerna en gaan volledig op in het grote landschap van heuvels heuvels, uitgestrekte open velden en weiden. Vanaf de weg kun je de verschillende erosie en aardverschuivingen die klei (aardverschuiving te zien op de Pod. Infrascato). U bereikt de kruising met SS.439 en slaat u rechtsaf, steek de kruising aan Montecatini en de gewrichten tussen km 92 en 93 neemt u de weg, dat opent aan de rechterkant. Dit is terug te gaan naar Volterra, leidt ons door de wereld van BIANCANE (kleine koepels met blootgestelde zijde mammellonari S volledig verstoken van de vegetatie) en geulen (serie van de aangrenzende gescheiden door steile valleien en scherpe randen) zodat u de verscheidenheid 'van de formulieren waarderen dat erosie heeft de plastic kleigrond.

Dit gebeurt in de 'buurt' de kleine kerk van St. Lucia Corbo (XI eeuw) van waaruit u ons bereiken sneller dan het dorp van Sint-Cyprianus en de geasfalteerde weg die teruggaat naar Volterra. De volgende klim en 'zeer suggestief, omdat' je kunt zien in al haar grandeur 'van het prachtige schouwspel van de rotsen, een enorme kloof is ontstaan door de eroderende werking van regenwater dat geĂŻnfiltreerd door het zand borg top (doorlaatbaar) van de heuvel gekomen om Volterra Verwijder de onderliggende klei (ondoorlatende), waardoor "de geleidelijke ineenstorting van dikke zandsteen en zanderige ze elkaar overlappen.

De erosie, actief voor meerdere eeuwen, betrokken zijn bij de vooruitgang van een deel van een Etruskische necropool en de kerk van San Giusto Botrytis, verslonden door de afgrond in de zeventiende eeuw. Naar Volterra en 'een must eindelijk stoppen in de Abdij Camaldolese (XI eeuw) die een weids panorama biedt.


Farmhouses: Antico Borgo Poggiarello, Monteriggioni
trivago Hotel prijsvergelijker

Antico Borgo Poggiarello
Strada di San Monti, 12 - Monteriggioni (Siena) Toscana ITALY
Tel. +39 0577 301003
Fax +39 0577 1959106
Email info@poggiarello.com - Web www.poggiarello.com
P.IVA 01012250526 - Privacy Policy - Cookie Policy

Cybermarket Web Agency
 
Vakantie ondergedompeld in de natuur om Monteriggioni, de heuvels van Siena, in de buurt van San Gimignano. Agriturismo, natuurpaden tot Volterra.