Agriturismi.it
Antico Borgo Poggiarello
Antico Borgo Poggiarello

Van Florence naar Siena, de bakermat van de Renaissance

Monteriggioni is gelegen in de provincie van Siena, ongeveer de helft 'weg tussen de hoofdstad en Colle Val d'Elsa. Het is gemakkelijk te bereiken met de snelweg Firenze-Siena afrit dezelfde naam.
Monteriggioni en "zonder twijfel een van de meest 'klassieke en populaire Italiaanse ommuurde dorpen. Sinds de Middeleeuwen, zijn faam was zo groot dat Dante zijn 'ring rond' in de Divina Commedia (Inferno chant XXXI vv noemt. 40-41). De muren, bijna nog intact, beslaan een lengte van 570 meter en worden afgewisseld met 14 torens en twee poorten. Siena ligt achter de deur van een toren, terwijl Florence te openen in de muren en het is de verdediging een van de torens van de versterkte perimeter.

Het dorp werd gebouwd door de Sienese in de jaren 1213-1219 op een heuvel op heerschappij en monitoring van Cassia. De ideale locatie toegestaan om de controle en Elsa valleien Staggia richting Florence, Siena een historische rivaal, die op dat moment was zichtbaar breidt haar grondgebied.
De heuvel waar het fort was gemaakt te stijgen en 'natuurlijk, hoewel op het eerste gezicht lijkt misschien een grote' motto '(vernoemd naar de klassieke Normandische kastelen' Motte-en Bailey 'gebouwd op kunstmatige heuvels met omheining), en bijna perfect cirkelvormig pad van de muur werd verkregen door het volgen van de vormgeving van de contour van het land.

Het ontwerp probeer ik 'de zwakke punten zoveel mogelijk te beperken voor excellentie, de deuren, het plaatsen van links met de buitenwereld als een enkele as kruispunt van oost naar west. In Monteriggioni de militaire bouwwerken lijkt fysiek gescheiden zijn van de stad opgesloten binnen, maar goed worden gescheiden van de muur door een bufferzone, hoewel in sommige vroegere tijden werd het dorp meer 'intenser dan ze lijken vandaag en daarom deze band meer' af te sluiten. Het dorp zien we vandaag de dag is 'in principe niet waar is, gelukkig is het onderwerp van speculaties en toerisme.

De enige veranderingen zijn intrede deed zich voor in het begin van de zestiende eeuw, toen, proberen aan te passen aan de ontwikkeling van nieuwe vuurwapens, werden de torens verlaagd en won steeds meer terrein aan de voet van de muren om een 'bastion' te bereiken, optreden om zo weinig te geven mogelijk om vijandelijk vuur gezicht.

De middeleeuwse festival "Monteriggioni is bekroond met torens" wordt ieder jaar gehouden duurde tijdens medio juli. Het is een viering die doet denken aan de geschiedenis van Monteriggioni en culturele tradities van die periode nu voorbij. De partij 'en is nu in haar twaalfde editie' van de drie middeleeuwse feesten meer 'belangrijk in Italië. Mensen komen uit Italië voor een bezoek.
Het lijkt erop dat in die dagen ga je terug in de tijd in de helft 'van 1200, wanneer Monteriggioni was niet alleen een kasteel met een garnizoen, was ook een stad waar dagelijks leven vond plaats.

Voor de gelegenheid, alle mensen gekleed in kleding van de periode en vormen hun karakter: de boer, de koopman, de soldaat, de boogschutter, de monnik, dus 'voor het leven van het dorp meer' echte te maken.
De vijandelijke soldaten hebben het beleg voor het kasteel en legde de kamp buiten de muren van het kasteel in plaats van soldaten bewaakten de toegangen tot het kasteel en de kantelen. Handelaars tonen hun waren in kraampjes. De pest lopen rond het land, terwijl de monniken bedelen blijven om hun manuscripten te kopiëren. Er zijn ook vertellers, jongleurs, acrobaten en muzikanten komen uit verre landen, naar het feest op te vrolijken.

Craft show met trots hun oude ambacht als een smid, de smid, de graveur, de touwslagers, de maker; echte fabrieken of laboratoria als het slaan van de munten, de watermolen en de winkel waar ze het papier geproduceerd. En dan zijn er wizards en stologhi, swallowers en fakirs. U kunt ook proeven van voedsel, zoals soep van Farro en drinken wijn als een middeleeuwse "spicy" en "water mulsa", zodat de vele toeristen te drinken en kan worden gevoed met iets anders.
Alles is getrouw nagebootst: geen valuta als dollars, euro's en dollars alvorens het kasteel heb je om geld te wisselen in de oude munt "het schild van Monteriggioni" en geen auto's, alleen paarden en muilezels, geen elektriciteit 'slechts fakkels en kaarsen, en dus 'wanneer de nacht komt, het land ziel van een magische sfeer.


Farmhouses: Antico Borgo Poggiarello, Monteriggioni
trivago Hotel prijsvergelijker

Antico Borgo Poggiarello
Strada di San Monti, 12 - Monteriggioni (Siena) Toscana ITALY
Tel. +39 0577 301003
Fax +39 0577 1959106
Email info@poggiarello.com - Web www.poggiarello.com
P.IVA 01012250526 - Privacy Policy - Cookie Policy

Cybermarket Web Agency
 
Cultuur vakanties, culturele vakanties in Siena, Florence, de middeleeuwse steden van Monteriggioni, San Gimignano, Volterra, Colle di Val d'Elsa, Casole d'Elsa, Certaldo, Pienza, Bagno Vignoni.