Agriturismi.it
Antico Borgo Poggiarello
Antico Borgo Poggiarello

Boerderij in Toscane, Chianti Italië

Onder bossen en wijngaarden van de Chianti Siena, omgeven door een groot gebied beschouwd als een natuurpark, met een dominante en zonnige locatie, vindt u het oude dorp van de XVII eeuw genaamd "Boerderij Poggiarello".

Onvergetelijke zonsondergangen, adembenemende landschappen te bewonderen door het grondvlak van de oude toren van het jaar 1000.

De boerderij bestaat uit 14 appartementen en charmant ingericht in de oude stijl van Toscane. Elk appartement is voorzien air-conditioning, van satelliet-tv en Free Wi-Fi Internet.
Het is mogelijk om te genieten van het zwembad van 16 x 9 meter omgeven door de groene olijfbomen en in de buurt van het hout. Wie de liefde om te ontspannen kunt het hele jaar door genieten van de kenmerkende Romeinse Bad (grot met water met een temperatuur van 35/38 graden Celsius).

Er is alleen voor onze gasten, een restaurant waar ze tipycal kunt het beste eten van de traditionele Toscaanse keuken te waarderen en, natuurlijk, de beste wijnen van de Chianti streek.

Boerderij Poggiarello is de ideale plek voor een charmante vakantie in nauw contact met de natuur, waar het mogelijk is om te wandelen of fietstochten langs de weg Francigena.
Kunstliefhebbers kunnen bereiken in een paar minuten betoverende steden zoals Siena, Florence, Monteriggioni, Volterra, San Gimignano, Montalcino en Pienza.
De aandacht voor elke behoefte van onze gasten is een prioriteit. Het interieur en exterieur van het dorp in gemeenschappelijk gebruik zijn zonder belemmeringen (rolstoel toegankelijk) en er zijn twee appartementen volledig uitgerust om mensen met een handicap en / of met moeite met lopen tegemoet te komen.


Farmhouses: Antico Borgo Poggiarello, Monteriggioni
trivago Hotel prijsvergelijker

Antico Borgo Poggiarello
Strada di San Monti, 12 - Monteriggioni (Siena) Toscana ITALY
Tel. +39 0577 301003
Fax +39 0577 1959106
Email info@poggiarello.com - Web www.poggiarello.com
P.IVA 01012250526 - Privacy Policy - Cookie Policy

Cybermarket Web Agency
 
Agriturismo in Toscane Italië agriturismo boerderij Siena Monteriggioni vakantiehuis Chianti, vakantie in Toscane Siena provincie, vakantiehuizen op het platteland tussen Florence Siena en San Gimignano. Vakantie op de boerderij voor kinderen en gezinnen in Chianti Toscane Siena San Gimignano Volterra Boerderij in Monteriggioni, Vakantie natuur San Gimignano Volterra Toscane Italie, Vakantie in Toscane, land in het hart van Italië